ÚvodAUTO OPAT PODPORUJE ZDRAVOTNÍKY

AUTO OPAT PODPORUJE ZDRAVOTNÍKY

Andělem mezi zdravotníky se letos stala zdravotní sestřička Jana z třebíčské nemocnice. Od AUTO OPAT získá auto na rok zdarma

Společnost AUTO OPAT se stala pyšným generálním partnerem projektu Anděl mezi zdravotníky 2023. Jeho cílem je ocenit a veřejně poděkovat lékařům, zdravotním sestrám, pečovatelům, lékárníkům, záchranářům, zkrátka všem zdravotníkům, kteří se každý den starají o naše zdraví.

Letošní ročník projektu Anděl mezi zdravotníky odstartoval již v červnu, kdy se konalo úvodní soustředění pro 12 vybraných finalistů v krásném prostředí Resortu Studánka v Rychnově nad Kněžnou. Během víkendu se uskutečnilo nejen představení finalistů, ale i nafocení kalendáře či divadelní představení Domácí štěstí. Dále vystoupili Šárka Vaňková, Petr Vondráček, Anna Julie Slováčková, Milan Peroutka, Bohuš Matuš, Kateřina Kornová a další osobnosti.

Finálový galavečer proběhl 26. srpna od 20.00 v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě. Dvanáct finalistů se utkalo v disciplínách, jako je představení, otázka od poroty či úkoly ze zdravotnictví. Během večera vystoupil Daniel Hůlka, Kateřina Brožová, Olinka Rumlová, Lucia Sosna, Peter Pecha, Šárka Vaňková, Michaela Nosková, Dáša Zázvůrková, Jana Fabiánová. O vítězi rozhodovala porota, do které usedlo mnoho osobností z kulturního, společenského i politického života.

A kdo se stal vítězem letošního ročníku?

  1. místo: Jana Hladíková,Nemocnice Třebíč, zdravotní sestra společné interní a neurologické JIP, Nemocnice Mostiště – sestra následné intenzivní péče, soutěžní číslo 1
  2. místo: Mgr. Petr Pazour,Nemocnice Nové Město na Moravě, šéf nelékařů neurologického oddělení a iktového centra, soutěžní číslo 6
  3. místo:Romana Veltruská,všeobecná sestra v ambulanci praktického lékaře Slaný, Nemocnice Slaný sestra na interní JIP, soutěžní číslo 8

Cenu Sympatie Anděl mezi zdravotníky časopisu Florance získala Romana Daňhelová – Nemocnice Jihlava, porodní asistentka, soutěžní číslo 4.

Cenu Sympatie Anděl mezi zdravotníky PVZP obdržela MUDr. Milada Krejčová – Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje, lékařka, soutěžní číslo 9.

Vítězka Jana Hladíková obdržela hlavní cenu, kterou je roční zapůjčení automobilu Kia Ceed 1,5 T-GDi se sedmistupňovou automatickou převodovkou ve výbavě Exclusive s LED světlomety ve světle zelené metalíze s černým interiérem od Kia AUTO OPAT. Slavnostní předání vozu se uskuteční během září v největším Kia showroomu v České republice v Nupakách u Prahy.

„Poděkování za organizaci a přípravu celého projektu patří Davidovi Novotnému, který nejen vymyslel celý koncept soutěže, ale zrealizoval již třetí ročník. Jsme rádi, že jsme součástí tohoto úžasného projektu a moc se těšíme na další ročník,“ uvedl Milan Štědra, CFO společnosti AUTO OPAT.

Napište nám

v případě dotazů.

ODESLAT FORMULÁŘ

Napište nás

Naše
Provozovna



Komerční 467
Nupaky u Čestlic


Tel.: +420 240 200 730

po - pá: 8:00 - 18:00
so - ne: zavřeno